Nieuw in assortiment behang van RIVIERA MAISON

20 februari 2016

RIVIÈRA MAISON heeft een bijzondere unieke behang collectie op de markt gebracht

Voor Riviéra maison behang in de regio emmen en omstreek colors@home Wendy Klazienaveen. Met dit behang van Riviéra Masison haal je een echte statement in huis.Het oogt en voelt als natuurlijke, ruwe  materialen. Met behang van Riviéra Maison haal je enigzins ruige maar warme uitstraling aan de muren. Maak een echte statement met een atlaskaarten of de nostalgische fotocollages. Wij van colors@home Wendy, denken graag met u mee en komen met onverwachte dingen

Benieuwd naar de collectie? klik hier om alvast een impresie te krijgen van het behang.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl