Luxaflex® inspiration dealer

24 augustus 2019

Colors@home Wendy is inspiration dealer geworden van het meest innoverend merk op het gebied van raamdecoratie Luxaflex®. Met ruim 45 jaar ervaring zijn wij zeker geen onbekende op het gebied van raamdecoratie, daarom hebben wij ook bewust gekozen voor het merk Luxaflex®. Naast dat het een van de bekendste merken is op het gebied raamdecoratie staat Luxaflex® er ook bekend om dat het tot in de kleine details in perfectie is.

Raamdecoratie bedienen met PowerView® 

Luxaflex® heeft het nieuwe manieren om je raamdecoratie te bedienen, het zo genoemde PowerView® Motorisation. Met PowerView® Motorisation kun je eenvoudig je raamdecoratie bedienen met een app op je telefoon of tablet. Colors@home Wendy heeft eén van de grootste shops van Luxaflex® in drenthe, en hier kun je uitgebreid het PowerView® Motorisation aanschouwen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl