Gordijnen kopen in Klazienaveen

Wilt u gordijnen kopen in Klazienaveen? Colors@Home Wendy is dé interieurspecialist van Emmen en omstreken. Met een ruim aanbod in een divers assortiment in gordijnen, hebben wij wat u zoekt. Meer weten? Lees snel verder, bekijk ons aanbod op de website of kom langs in de winkel.

Waarom kiezen voor gordijnen?

Gordijnen maken de ruimte compleet. Ze zijn een eyecatcher en maken de sfeer af. U kiest de gordijnen op basis van de sfeer en stijl van de ruimte, denk aan klassiek of landelijk. Door de gordijnen op maat te laten maken, worden deze geheel naar uw wensen opgehangen.

Uitgebreid assortiment

Gordijnen zijn in verschillende soorten te kopen. Ons assortiment bestaat uit:

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit een van de bovenstaande soorten. Elke mogelijkheid heeft zijn eigen voordelen. Op onze website kunt u lezen over de voordelen. Wilt u meer advies hebben over de beste keuze voor u? Kom dan langs in onze winkel en vraag advies.

Zwart/goude gordijnen

De interieurspecialist

Met meer dan 40 jaar ervaring, is Cololrs@Home Wendy de winkel voor de styling van uw interieur. We zijn een echt familiebedrijf en vinden het belangrijk dat er eerlijk advies gegeven wordt. Naast het geven van advies, kunnen wij de gordijnen op maat maken en voor u ophangen. En met ons uitgebreide aanbod is er altijd iets te vinden voor uw woning. Bent u nog niet helemaal zeker over uw keuze? Neem een stukje stof mee naar huis en denk er rustig over na. Daarnaast zijn onze offertes altijd vrijblijvend.

Kom eens langs

Wilt u gordijnen kopen in Klazienaveen? Kom dan eens langs om ons uitgebreid aanbod te bekijken in de winkel. Ook voor vragen en advies, bent u van harte welkom. U kunt natuurlijk ook extra informatie opdoen door onze website te bekijken of door contact met ons op te nemen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel