Gordijnen

Gordijnen met passie

Gordijnen is waar het mee begon bij colorsathome Wendy. Al sinds 1976 zijn wij al actief op het gebied van gordijnen, het is dan nu ook echt een passie geworden om met dit prachtig product te mogen werken. Ook heeft colorsathome Wendy een eigen atelier waar een groot deel van de gordijnen wordt gemaakt, hierdoor kunnen wij de klant goed adviseren welk gordijn het beste past in welke situatie. Denk bijvoorbeeld hoe valt het gordijnen? Is het geschikt voor een vouwgordijn? Je hebt van een gordijn een bepaald verwachting en wij streven ernaar om het boven verwachting te maken. Hier onder hebben wij dan een kleine impressie van gordijnen. Graag een afspraak maken? neem dan contact op.

verduistering gordijnen

Verduistering gordijnen is niet meer het lelijk materiaal van jaren geleden. In onze collectie zit een zeer breed scala van verduisteringsgordijnen, wie ook goed soepel kunnen vallen. Wel is het belangrijk om verduisteringsgordijnen zo breed en hoog mogelijk te maken, hierdoor voorkom je licht kieren van de zijkanten en onder of bovenkant.

 

eigen artelier

Colorsathome Wendy heeft ook al sinds 1976 een eigen gordijnen atelier waar met passie wordt gewerkt aan gordijnen. Het grote voordeel van een eigen atelier is dan ook dat de kennis groot is, en de mogelijkheden bijna oneindig.