Krassen op PVC-vloer

In een woning wordt geleefd. Welk vloer je ook hebt, de vloer wordt hoe dan ook een keer smerig. En helaas zijn krassen op een PVC-vloer niet altijd te voorkomen. Een PVC-vloer moet goed onderhouden worden om de levensduur te verlengen. Gelukkig zijn er een aantal dingen dat je kan doen om je vloer er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Lees hieronder tips en tricks over de onderhoud en het verwerken van krassen.

Onderhoud van PVC-vloeren

Het schoonmaken van een vloer is redelijk vanzelfsprekend. Er bestaan verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor verschillende vloeren. Lees de omschrijving van het product goed om zeker te zijn dat het schoonmaakmiddel goed is voor PVC vloeren. Voor meer tips over het schoonmaken van een PVC vloeren, kun je ons stappenlezen op deze pagina.

Een kras op de vloer

Heb je iets laten vallen of heb je geen bescherming onder je meubelen? Dan kan een kras op een PVC-vloer snel ontstaan. Gelukkig bestaan er tips en tricks om de krassen weg te werken. Er bestaan namelijk reparatiekits speciaal voor krassen op PVC vloeren. De reparatiekits kan je helpen om je PVC-vloer weer in oude staat te krijgen. Er zitten natuurlijk verschillen tussen de grote van de kras, de kleur van je PVC en de reparatiekits. Zorg daarom dat je goed geïnformeerd ben over het product voordat je de PVC-vloer gaat repareren.

Advies op maat

Wil je meer weten over de onderhoud en het wegwerken van krassen op jou PVC-vloer? Neem contact met ons op. Door onze kennis kunnen wij je vertellen welke onderhoud nodig is bij de verschillende PVC vloeren. Ben je op zoek naar een PVC-vloer? Kom dan langs in onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag met advies over de keuze van de vloer. Ook kunnen wij je helpen met advies over de kleur en patroon.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel