Projectinrichting

Leg uw wensen maar bij ons op tafel

Colors@home Wendy is zeker geen onbekende in de projectinrichting. Al meer dan 40 jaar hebben wij ervaring op het gebied van complete projectinrichting. o.a horeca inrichting, school inrichting kantoorinrichting enz. Leg uw wensen maar bij ons op tafel en wij gaan ervoor!

Doelstelling

Colors@home Wendy bestaat uit een zeer gemotiveerd familiebedrijf die ervaren vakmensen aan het werk heeft. Wij hebben als missie dan ook om een project binnen het gestelde budget en tijdverstek te realiseren.

Vakmensen

Wij staan voor onze mensen en willen uiteraard kwaliteit leveren. Onze vakmensen zijn gediplomeerde en ruim ervaren stoffeerders en gaan voor kwaliteit.

Altijd een scherpe offerte

Colors@home Wendy is lid van een landelijke organisatie Concept & companies, doordat de organisatie meer dan 160 winkels heeft kunnen wij centraal zeer scherp inkopen. Dit rekenen wij uiteraard door naar de klant toe.

Kwaliteit

WIj maken gebruik van hoogwaardige producten en materiaal, denk hierbij aan egaline, lijmen enz. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en garantie ook waarborgen.

Ontzorgen

Ook kan colors@home Wendy het project ontzorgen, leg de opdracht bij ons neer en wij regelen alles voor u. Bijvoorbeeld het schilderwerk of verbouwing. Het grote voordeel hiervan is dat je een aanspreekpunt is.

Kom naar onze winkel

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel