PVC vloer in de badkamer

Kan een PVC vloer in de badkamer gelegd worden? Dat kan, want een PVC vloer heeft namelijk meerdere voordelen. Bekijk snel ons assortiment om een PVC vloer te kiezen die bij jouw badkamer past. Liever eerst meer informatie? Lees dan snel verder of neem contact op.

Pvc-vloer in de badkamer

PVC vloer

Een PVC vloer bestaat uit vier lagen. Daardoor is PVC erg sterk en wordt de vloer beschermt tegen krassen en vlekken. Deze lagen samen zorgen voor de structuur van de vloer. Maar ook wordt de vloer zo geluidsdempend en wordt slijten tegengegaan. Daarnaast kan een PVC vloer goed in combinatie met vloerverwarming en is het onderhoudsvriendelijk.

PVC-vloer in de badkamer

De onderste laag van een PVC vloer is waterdicht. Wat handig is als je de vloer in de badkamer wilt leggen. De vloer kan geen water op nemen omdat pvc bestaat uit kunststof. Dit zorgt ervoor dat de vloer lang goed blijft, ook in de badkamer. En omdat de vloer onderhoudsvriendelijk is, kun je makkelijk de PVC vloer in de badkamer schoonmaken. En een ander groot voordeel: een PVC vloer zet niet uit.

PVC vloer laten leggen

Colors@home Wendy heeft een ruim assortiment in pvc vloeren en kan de vloer voor u leggen. Naast het leggen kunnen wij ook de vloer egaliseren. Want bultjes onder de vloer is natuurlijk niet fijn. Ook voor advies kun je natuurlijk bij ons terecht.

Waarom Colors@home Wendy?

Vloer expert in Emmen en omstreken
40 jaar ervaring in maatwerk
Deskundige vakmensen
Altijd de nieuwste trends
Eerlijk deskundig advies
Persoonlijke aandacht
Gratis inmeetservice met een vrijblijvende offerte
100% tevredenheid

Koop nu je PVC-vloer

Ben je overtuigd dat een PVC -vloer het beste is voor in je badkamer? Kijk dan snel in onze webshop voor inspiratie of kom een keer langs in de winkel. Wil je liever eerst meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen je graag.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel