PVC vloer in de keuken

Een vloer in de keuken moet slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn, maar welke vloer is dat? Een PVC vloer! Een PVC vloer heeft meerdere voordelen, waardoor deze vloer een goede mogelijkheid is voor in je keuken. Bekijk ons aanbod in onze webshop of lees snel verder voor meer informatie.

Pvc vloer van tegels in de keuken

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer is opgebouwd door middel van vier verschillende lagen. Deze opbouw zorgt ervoor dat een PVC vloer vele voordelen met zich mee brengt. De grootste voordelen zijn dat de vloer slijtvast, geluiddempend, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is.

Vanwege deze voordelen past een PVC vloer perfect in de keuken, maar ook in de badkamer bijvoorbeeld. En een mooie bijkomstigheid is, is dat pvc in vele kleuren en patronen beschikbaar zijn.

PVC-vloer in de keuken

Vanwege de vele voordelen, past een PVC vloer goed in een keuken. Er komen niet snel krassen op de vloer en als ze erop komen, kun je ze makkelijk weer wegwerken. Daarnaast is de PVC vloer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Ook met water knoeien is er niks aan de hand want PVC is waterbestendig.

Kies jouw PVC vloer

Ben jij op zoek naar een PVC vloer? Kom dan naar Colors@home Wendy. Onze medewerkers kunnen je helpen bij het vinden van een PVC vloer die bij jou past. Daarnaast weten wij welke pvc dikte het beste is om in de keuken te laten leggen en kunnen wij je advies geven.

PVC vloer laten leggen

Naast het helpen bij het uitzoeken van een vloer, kunnen wij ook de PVC voor jou leggen. Onze vakkundige medewerkers doen dit met alle plezier. Is de vloer nog niet egaal? Dit kunnen wij ook voor jou uitvoeren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw PVC vloer perfect in de keuken komt te liggen.

Waarom colors@home Wendy?

Vloer expert in Emmen en omstreken
40 jaar ervaring in maatwerk
Eerlijk deskundig advies
Persoonlijke aandacht
100% tevredenheid

Bekijk ons assortiment

Ben je overtuigd dat een PVC vloer de beste keuze is voor jouw keuken? Doe dan snel inspiratie op in onze webshop of kom een langs in de winkel. Wil je graag advies hebben? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Onze medewerkers staan voor jou klaar.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel