PVC vloer in de woonkamer

Kies voor een PVC vloer in de woonkamer als u uw woning een make-over wilt geven. Vanwege de luxe uitstraling en vele mogelijkheden, kunt u de hele uitstraling al veranderen met een andere vloer. Wilt u weten waarom u moet kiezen voor PVC? Lees dan snel verder of kom langs in onze winkel.

PVC: de beste keuze

Een PVC vloer brengt vele voordelen met zich mee. Dit maakt PVC de beste keuze voor in een woonkamer. Een van de grootste voordelen is dat de vloer onderhoudsvriendelijk en geluiddempend is. De andere voordelen zijn:

  • Slijt- en krasbestendig
  • Waterbestendig
  • PVC zet niet uit
  • In vele patronen, kleuren en motieven verkrijgbaar
  • Een luxe uitstraling

Onderhoud van PVC

Omdat PVC waterbestendig is, is het schoonmaken van de vloer erg gemakkelijk. Het is aan te raden om minstens één keer per week te dweilen. Omdat de toplaag van PVC krasbestendig is kunt u de vloer gewoon stofzuigen. En mocht er toch een klein krasje opkomen, kunt u dit gemakkelijk weer verwijderen. Meer informatie over het onderhoud vindt u hier.

De vele mogelijkheden

Een PVC vloer is nog altijd populair. Daardoor zijn er verschillende patronen, motieven en structuren te verkrijgen. Kiest u voor tegels, stroken of toch een visgraat? En welke kleur past het beste in uw woonkamer? Allemaal vragen waar u aan moet denken bij het kopen van een PVC vloer. Gelukkig kunnen wij u advies geven over welke vloer, patroon en kleur het beste in uw woonkamer past. En wilt u een hele make-over geven aan de ruimte? Dan kunnen wij u ook helpen met het kiezen van gordijnen en behang.

Geniet van PVC

Wilt u een PVC vloer in de woonkamer? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de vloer, maar natuurlijk ook met het leggen van de vloer. Ook voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen of kom eens langs in onze winkel.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel