PVC vloer kopen in Drenthe

Een PVC vloer kopen in Drenthe doet u bij Colors@Home Wendy, de PVC vloeren specialist van Zuidoost Drenthe. Met meer dan 40 jaar ervaring in maatwerk kunnen we u een deskundig advies geven over de voor u beste oplossing. Daarnaast kunnen onze vakmensen de PVC vloer voor u leggen.

Waarom een PVC vloer?

Vanwege de opbouw van een PVC vloer is de vloer enorm sterk. Dit resultaat in slijtvastigheid en duurzaamheid. Daarnaast is PVC waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ongeacht uw leefomgeving, denk aan kinderen of huisdieren, een PVC vloer is bijna altijd de beste oplossing. Naast de praktische voordelen, geeft een PVC vloer een luxe uitstraling en is PVC verkrijgbaar in verschillende kleuren, groottes en structuren. Zo kunt u de vloer naar eigen wens maken.

pvc vloer met vloerverwarming

PVC vloer leggen

Naast de keuze in structuur, is er een keuze tussen klik en plak pvc. Beide mogelijkheden hebben een eigen manier van leggen. Bij klik PVC is een ondervloer en plinten belangrijk. Bij plak PVC is een geëgaliseerde ondervloer belangrijk. Daarnaast kunt u kiezen in welk patroon u de vloer wilt hebben. De meest gekozen structuur op dit moment is de visgraat. Vind u het zelf te veel werk om de vloer te leggen? Dan kunnen wij dit voor u doen. Wij kunnen de vloer ook voor u egaliseren.

Inspiratie

Zoals gezegd is visgraat een van de populairste patronen. Dit wordt gelegd in stroken die kunnen verschillen van breedte. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon rechte stroken gebruiken of tegels kopen. Wilt u inspiratie op doen over de mogelijkheden voor patronen?  Bekijk dan onze inspirerende foto’s.

Kies uw nieuwe vloer

Wil u een PVC vloer kopen in Drenthe? Kom dan langs bij Colors@Home Wendy in Klazienaveen. Ook voor advies kunt u langskomen in de winkel. Maar u mag ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel