PVC vloer kopen in Klazienaveen

PVC vloer kopen in Klazienaveen

Wilt u een PVC vloer kopen in Klazienaveen? Dan bent u bij Colors@Home Wendy aan het juiste adres. Met een ruim aanbod in verschillende soorten PVC en kennis van het product, kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste vloer

Kies voor PVC

Kiezen voor een PVC vloer brengt meerdere voordelen met zich mee. Vanwege de voordelen is de vloer geschikt voor bijna alle ruimtes in uw woning. Heeft u kinderen of huisdieren? Ook dan is een PVC vloer geschikt. De voordelen zijn:

  • De vloer is enorm sterk en slijtvast
  • PVC is onderhoudsvriendelijk en waterbestendig
  • De structuur geeft een luxe uitstraling

Bovenstaande voordelen maken een PVC vloer voor bijna elke situatie de beste keuze.

Klik of Plak PVC?

Bij het kiezen van een PVC vloer heeft u de keuze uit klik of plak PVC. Klik PVC wordt met een ondervloer gelegd en kan als het ware in elkaar geklikt worden. Vaak wordt de vloer afgewerkt met plinten. Bij plak PVC wordt de vloer vast gelijmd. Hierbij is het belangrijk dat de vloer geëgaliseerd is. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. Bent u advies nodig bij de keuze? Neem dan contact met ons op.

Verschillende structuren

Een ander groot voordeel van PVC, is dat het verkrijgbaar is in verschillende structuren, groottes en kleuren. Zo kunt u kiezen voor tegels, stroken of kunt u een visgraat structuur maken. De grootte van de tegels en stroken kunt u ook bepalen. PVC is namelijk makkelijk te snijden, waardoor u de vloer naar uw wensen kan aanpassen. Bij het leggen van de vloer kunt u zorgen voor het patroon.

Koop een PVC vloer

Wilt u een PVC vloer kopen in Klazienaveen? Kom dan naar Colors@Home Wendy. Niet alleen hebben we een ruim aanbod in PVC, we kunnen u ook advies geven en de vloer voor u leggen. Wilt u liever eerst informatie? Neem dan contact met ons op of kom naar onze winkel.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel