PVC vloer kopen

Wilt u PVC vloer kopen? Of twijfelt u nog? Kom naar Colors@Home Wendy in Klazinaveen. Wij kunnen u helpen en advies geven over de beste vloer voor u. Deze vloer past namelijk in alle ruimtes van uw woning vanwege de vele voordelen.

Waarom een vloer van PVC?

Een PVC vloer is opgebouwd uit meerdere lagen. Door deze lagen brengt PVC veel voordelen met zich mee. Een aantal voordelen zijn:

  • De vloer is onderhoudsvriendelijk
  • PVC is enorm sterk
  • Daardoor slijtvast en geluiddempend
  • Luxe uitstraling door de structuur
  • PVC zet niet uit

Door deze voordelen is een PVC vloer perfect voor alle ruimtes in uw woning. Ook in de badkamer of in de keuken. De vloer is namelijk makkelijk schoon te maken en is waterbestendig.

Het leggen van de vloer

Een PVC vloer wordt vaak gelegd op een egale ondergrond. Daarom is het belangrijk dat de grond goed geëgaliseerd wordt. Daarnaast kunt u kiezen voor klik of kurk PVC. Beide bevatten alle bovenstaande voordelen en beiden kunnen gelegd worden op vloerverwarming. Kurk PVC heeft nog een extra voordeel: het isoleert beter. Heeft u vloerverwarming? Dan raden wij een kurk PVC vloer aan.

Vloer expert in Emmen en omstreken

Colors@Home Wendy heeft al 40 jaar ervaring in maatwerk en is daarom de vloer expert in Emmen en omstreken. Onze medewerkers kunnen u helpen met het geven van deskundig advies. Daarnaast kunnen wij ook de vloer voor u egaliseren én leggen. Onze winkel heeft een ruim aanbod in de verschillende soorten, kleuren en patronen die PVC te bieden heeft.  

Koop snel uw PVC vloer

Kom eens langs in onze winkel en bekijk ons ruime aanbod als u een PVC vloer wilt kopen. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Liever eerst inspiratie op doen? Klik dan hier. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel