PVC vloeren in Klazienaveen

Op zoek naar een bedrijf met verstand van PVC vloeren in Klazienaveen? Kom naar Colors@Home Wendy. Met onze jarenlange ervaring in het inrichten van woningen, kunnen wij je altijd helpen bij het uitzoeken van een PVC vloer. Neem snel contact met ons op of kom langs is de winkel.

pvc vloeren

PVC vloer

De PVC vloer is nog steeds een trend in Nederland. Veel mensen kopen een PVC vloer. Maar waarom zou je kiezen voor een PVC vloer? De voordelen hebben wij even op een rijtje gezet:

✔ Het is onderhoudsvriendelijk
✔ PVC heeft een harde toplaag
✔ Het slijt niet zo snel
✔ PVC is geluiddempend
✔ En de vloer zet niet uit

Soorten PVC vloeren

Daarnaast zijn er verschillende soorten PVC vloeren waar je uit kunt kiezen. Het verschil zit in de grote en breedte van de tegels of planken. Op deze manier kan de vloer aangepast worden naar een patroon van jouw keus. Natuurlijk zijn er ook verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. En er zijn bepaalde looks, bijvoorbeeld de betonlook. PVC vloeren kunnen zelf in combinatie met vloerverwarming. Ook in de keuken of in de badkamer kan een PVC vloer een oplossing bieden.

Waarom colors@home Wendy?

Wij hebben al 40 jaar ervaring in maatwerk. Daardoor kunnen wij eerlijk en deskundig advies geven. Persoonlijke aandacht staat bij ons voor op. En daarom bieden wij een gratis inmeetservice met een vrijblijvende offerte. Om een goed en bijdetijds advies te kunnen geven, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. En deze trends gebruiken wij dan ook in ons eigen atelier.

Laat je inspireren

Ben jij nu overtuigd van een PVC vloer? Doe gauw inspiratie op over PVC vloeren of kom eens langs in onze winkel in Klazienaveen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over wat het beste bij jouw woning past.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel