Mogelijkheden met een PVC vloer

Een PVC vloer is nog steeds helemaal trendy. Er komen steeds meer kleuren en vormen van PVC vloeren bij. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden dat bij de woning past. De mogelijkheden met een PVC vloer zijn hierdoor oneindig. Maar waarom zou je voor een PVC vloer kiezen? Er zijn verschillende voordelen verbonden aan dit materiaal:

Onderhoudsvriendelijk
Enorme harde toplaag
Slijtvastheid
Geluiddempend
Een PVC-vloer zet niet uit

PVC past overal

Vanwege het ruime aanbod en de verschillende mogelijkheden, past een PVC vloer bijna overal in de woning. PVC is zelfs te gebruiken voor in een badkamer of keuken vanwege de enorme harde toplaag. Door de vele verschillende kleuren die verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een kleur die bij jou past.

PVC trends

De trends op het gebied van PVC vloeren hebben te maken met verschillende kleuren, groottes en nabootsing van ander materiaal. PVC is te verkrijgen in verschillende tinten van hout- en steenkleuren. Doordat PVC in verschillende groottes beschikbaar is, kan je daadwerkelijk een hout of stenen vloer nabootsen. De voordelen heb je hierboven al kunnen lezen. Wil je liever iets anders dan recht? Dat kan. Ook patronen zijn nog steeds erg in trek. Vooral een visgraat patroon wordt veel gekozen.

Advies over PVC

Colors@Home Wendy heeft jarenlange ervaring met interieurstyling. Wij kunnen jou dus helpen bij het uitkiezen van de beste vloer voor jou. Ook kunnen wij advies geven over verschillende de kleuren en patronen. Naast het leggen van vloeren, kunnen wij ook vloeren egaliseren. Het is zelfs mogelijk om PVC met vloerverwarming te nemen. En is er een verschil tussen klik en plak PVC.

Wij helpen je graag

Mocht je hulp of advies nodig hebben bij het uitzoeken en/of leggen van een PVC vloer, dan helpen wij je graag. Neem daarom gerust contact met ons op of bezoek onze winkel in Klazienaveen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel