Raamdecoratie kopen in Klazienaveen

Wilt u raamdecoratie kopen in Klazienaveen in een winkel? Kom naar Colors@Home Wendy. Met een uitgebreid assortiment in raamdecoratie en veel jaren ervaring, kunnen onze medewerkers u helpen.

Waarom raamdecoratie?

Raamdecoratie in huis geeft sfeer aan een ruimte en biedt tegelijkertijd ook privacy. U kan kiezen voor verschillende stijlen, zoals klassiek, landelijk of romantisch. Daarnaast maakt raamdecoratie maakt de stijl helemaal af. Een ander voordeel van raamdecoratie is dat het meehelpt aan de isolatie. Ook is het mogelijk om raamdecoratie compleet op maat te maken, zodat het aansluit bij uw wensen.

Ons assortiment

Van rolgordijnen tot shutters, en alles er tussen in; wij hebben het. Daarnaast zijn verschillende afmetingen, kleuren en patronen mogelijk. Bent u er nog niet over uit welke raamdecoratie u wilt? Onze medewerkers kunnen advies geven om u te helpen bij het maken van de keuze. Ons complete assortiment bestaat uit:

raamdecoratie houten jaloezie,

Onze service

Colors@Home Wendy heeft al meer dan 40 jaar ervaring en is dé interieurspecialist van Emmen en omstreken. Daarom kunnen wij met u meedenken en advies geven over al uw vragen. Ook kunnen wij de raamdecoratie op maat maken voor u. En kunt u een stukje stof meenemen naar huis om rustig na te denken over uw keuze. Een offerte is bij ons altijd vrijblijvend en voor vragen staat we voor u klaar. En om onze service af te maken kunnen we de raamdecoratie ook voor u ophangen. We zijn een echt familiebedrijf en dat is te merken in onze service. We vinden goede service, persoonlijk contact en openheid belangrijk. Dit kunt u dan ook van ons verwachten.

Maak uw huis compleet

Wilt u raamdecoratie kopen in Klazienaveen? Bekijk snel ons aanbod op de onze website, neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. Onze interieurspecialisten staan voor u klaar.

Kom langs in onze winkel of neem contact op.

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
0591 – 31 44 04
wendy@colorsathome.nl

 

Neem een kijkje in onze winkel